vissza

angus burger, steak, pulled pork, omaha beef

Chili Dog

Szenvedélyünk

és ami mögötte van

"Ne nyiss még egy éttermet, csinálj valami érdekesebbet..."


Amerikai éttermünk fő profilja a kizárólag prémium alapanyagokból készült burger. Egészen az alapoktól kezdve, semmit nem bízunk a véletlenre. A bucit saját pékségünkben készítjük, saját receptünk alapján. A briós tésztához hasonló, lágy, mindig friss buciban egy hibátlanra csiszolt húspogácsa lakik. Húsunkat addig tökéletesítettük, amíg állaga és íze is optimális lett. Ausztrál angus marhahúsból készül, nagyon enyhe, konzervatív fűszerezésű. Magától a minőségi hústól finom, az intenzív fűszerezés csak elterelné a figyelmet róla. Az igazi fanatikusoknak akár 440, vagy 600 grammos burgerrel is tudunk szolgálni, a jól bevált 220-asok mellet.

Előételeink, és bbq burgereink különlegessége a sörben és barnacukorban kandírozott bacon. (Bacon Candy) A Pulled Porkunkban található - különleges fűszerezésű - csülökhúsunkat kíméletesen füstöljük és pároljuk alma ciderrel 8-10 órán át. Hasonlóan kíméletesen készül el Dr. Pepper alapú pácunkkal ízesített amerikai omaha marha oldalasunk, ami egy steakeket megszégyenítő különlegesség.

Teljes maximalizmusunkkal, és elhivatottságunkkal állunk ételeink mögé, melyek közül angus buregereink többek szerint az ország legjobb húspogácsájával büszkélkednek.

Alapi Gábor

-CHEF-
Pierre Gabant