Szeretetből készül

...ami mögötte van

Sok kreativitást és odaadást kívánt tőlem a hivatás (fotózsurnaliszta, www.alapigabor.hu), amit az étterem előtt hívtam "munkának", bár sosem volt az. Az elhivatottságot és maximalizmust hoztam tovább ide is. Minden étel, amivel várunk Titeket, válogatott és minőségi alapanyagokból készül. A Chili Dog Csapat odaadásától válik olyanná, amiért hisszük, hogy érdemes visszatérni. Sosem a pénz volt a motiváció munkáim során, vagy önmagában az eredményesség, hanem szépet és jót alkotni.

Alapi Gábor, tulajdonos

Tovább az étlaphoz

BBQ Pork Ribs

BBQ zászlóshajónk a házi fűszerkeverékkel egész napon át kíméletes gondoskodással készült sertés oldalasunk. Házi dr.pepper-cherry bbq szószunkkal karamellizálva tálaljuk.

100% Greater Omaha U.S.A. Angus Burgerek

Bár egyre inkább szeretnénk, ha mást is próbálnátok nálunk minél többen, a legnépszerűbbek ők. Sütjük a bucit, főzzük a szószt, minden nap frissen daráljuk a grater omaha marhát... amit lehet megteszünk értetek.

Steak minden méterben

Érlelt rib-eye steakünk kizárólag két évnél fiatalabb, Magyartarka növendék szarvasmarhákból készül. Választhattok még ausztrál U.S. steaket, vagy akár 1kg-os tri-tip steaket.

Lugosi Zsolt

“Tökéletes”

Polyák Zoltán Gábor

“Nagyon király hely! Feltétlenül ki kell próbalni!”

Mészáros Ottó

“Must have burger in Bp. Far from the crowded downtown, kind staff, excellent burgers and more! 5*!”

Koch Mónika

“This is a must visit place if you want to try classic burgers or burgers with some twist. Delicious selection of steaks, burgers and American style desserts and milkshakes with excellent quality of ingredients. Staff and service is kind and welcoming, prices are moderate.”